lördag 7 maj 2011

Los Angeles, USA! Bugatti Veyron, Rolls Royce och ett flertal Ferarri!

Igår anlände vi till Los Angeles. Tog en väldans tid att komma genom tullen, med fingeravtryck o grejer. Men väl genom åkte vi shuttlebus till Alamo där vi skulle hämta ut våran bil. När vi stod där och väntade på våran Chevrolet Impala funderade vi över om vi inte skulle uppgradera, o innan vi han fråga var han framme med alternativ till bilen vi förbetalt. Det slutade med en Chevrolet Camaro :P Fett :-)

Väl incheckade på hotellet i West Hollywood tog vi oss en sväng på Sunset Strip för lite middag. Var riktigt gott. En tonfisktartar till förrätt och en Lemon and Chicken Sallad till Varmrätt. Jag satt och log genom hela middagen, för hela situationen var så overklig. Vi satt där och åt och tittade på alla par som gick förbi som ofta bestod av en äldre pensionerad man, troligtvis i filmbranchen tidigare, och en yngre blond fotomodell i solglasögon, keps och högklackat. Majoriteten av alla bilar som åkte förbi var endera Porsche, Corvette eller Ferarri. Eller en FET Lincoln SUV med 26 " kromfäljar med tonade rutor. Och inuti sitter två personer med kilotunga halsband, de stannar bilen, går ut och hämtar upp en supermodell, som sätter sig i baksätet och de åker vidare med Hip Hop musiken på högsta volym.. Helt sjukt :P Exakt som på TV :P


Här är btw våran lilla skönhet :)

Idag, efter en pankaksfrukost med en dubbel Americano, tog vi en sväng ner till Venice Beach. STOR strand, folk som surfade och andra som stod på piren och fiskade efter makrill. Jag frös medan folk låg i bikini och badbyxor på stranden och stekte i solen som i princip står i zenit här i LA otroligt nog :)

Efter beachen tog vi en sväng förbi det kända Rodeo Drive. Den kända Pretty Woman-gatan. Var tvungen att handla nånting på gatan :) Så fick bli en Piké på Hugo Boss.

Sedan tog vi oss en tur till en outlet, typ. Hittade ett par shortssom jag tyckte var snygga, så fick bli o dra kortet ännu en gång idag :-)


Shorts från Calvin Klein Jeans, och Piké från Hugo Boss

JO! just det... På Rodeo Drive åkte det ju en hel del feta bilar också :P Vi såg totalt 5 Ferarri idag på de få minutrarna vi var ute på vägen idag. Men inte nog med det.. En Bugatti Veyron stod parkerad på gatan.. Det stod konstant ca 20 personer och beundrade denna skönhet!

Bugatti Veyron...
Nu är det dags att gå ut och ta en öl nån stans :-)

Hade gott!!

1 kommentar:

  1. Hejsan hoppsan!
    Hrligt att prata med dig förut när jag egentligen borde pluggat...
    Glömde fråga vad kläderna kostade? Dyrt att shoppa i LA?
    PUSSAR

    SvaraRadera