måndag 9 april 2012

Grisfest!

I förrgår blev det helstekt gris på Exotic! Var lite speciellt att se grisen ligga där med et äpple i munnen alldeles röd/svart. Såg honom nämligen tidigare på dan, fast rosa :-P gott var det i alla fall! :-)

Igår lämnade vi sorgligt nog malapascua men för nästa stopp Panglao, Bohol. Där vi just i denna stund sitter på stranden o tar en öl i väntsan på maten.
Z
Idag har vi varit turistiga som fasen o åkt på en guidad tur på Bohol. Vi var bland annat och kollade in Tarsier-primaterna som bor här i östra o södra Filippinerna. Världens minsta primater, men med 150 ggr så stora ögon som människan, i förhållande till kroppens storlek. så jäkla söta :-)

Nu är jag nästan helt frisk också, så får se om det kanske är dags å utforska vattnet utanför bohol också!! :-) Nu läcker inte mitt undervattenshus längre heller!!! :-D Yeaayy!! (har nämligen gjort det hela tiden förut, så har inte tagit några kort nästan under dyken hittils). Fick köpa en ny Oring av en dansk kille vi träffa på Malapscua för å testa :-)

Kolla in bilden nedan, smaklig måltid!! :-)





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar