torsdag 27 januari 2011

Resan närmar sig, dags å bli fit, och bestämma sig för vart jag ska?! :)

Så.. Dags o bli fit igen nu efter en långtid av förkylning. Skulle börjat idag, då jag hittat ett gym som verkar överkomligt i pris och riktigt bra standard. Men till min stora besvikelse, när jag kom fram, så hade de ingen reception, utan man fick ha en kod för att komma in. Denna kod får man när man gör sig medlem på deras hemsida. Så det var bara att ta med kläderna hem igen. Eller man kunde skicka sms och betala för en engångs-träning. Kostade 150 kr... :S Så får bli ett medlemskap istället för 295 kr :)

Sen var jag nere igår på Kilroy Travel på Karl Johan och pratade med en Jorden runt-specialist. Och han kom med ett förslag som jag inte hade ägnat en tanke åt, nämligen att jag skulle ta en månad i södra Afrika. Blev rätt så tagen faktiskt när han visade bilder från den turen han menade. Turen går från k
Kapstaden  längst västkusten och sen in i kontinenten och avslutas söderut till Johannesburg. (Se bild nedan) Trippen innefattar bl a kanotfärd i orange river, gå på turer i Namib Desert, stränder, marknader, shopping quad biking skydiving hästturer och sanddynsboarding i Swakopmund. Noshörningsjakt och kanske ett möte med himba-folket. Och Victora Falls är också en del av resan.
safariresor i Afrika
Rundresa i Södra Afrika. Cape Town - Johannesburg
Himbafolket

 Desktop Wallpaper-s > Nature > Footprints, Namib Desert, Namibia, Africa
Namib Desert
Quad Biking in Swakopmund



Victoria Falls
Men jag vet fortfarande inte vad jag skall göra. Här kommer två alternativ. Rösta gärna och kommentera!
  1.   Afrika 1 mån. Philippinerna 3 v. Fiji 12 dagar. Kalifornien 12 dagar.
  2.   Sydostasien (Thailand, indonesien, Philipp.) ca 1 ½ - 2 mån. Fiji 12 dagar. Kalifornien 12 dagar.
Något speciellt jag bör besöka på dessa ställen? Eller något jag bör skippa? :-)

Kom med förslag!

Hade!

3 kommentarer:

  1. kan du inte ta två? köra båda? haha nämen afrika låter faktiskt riktigt intressant, hade nog själv valt det före asien. men båda är riktigt nice, o de beror ju helt på vad man själv är ute efter! i vilket fall som helst blir det nog sjukt nice! fest! :D

    SvaraRadera
  2. Börjar inte sydostasien bli tråkigt vanligt?
    Känns som att alla "måste" åka dit (vilket säkert också gör det kul) men oftast är det ju roligare att vara unik (såpass det går).
    Jag röstar för Afrika!

    Hörde av en vän att Madagascar var häftigt också ^^

    När dra du?

    SvaraRadera
  3. Tjena Fille! :D Klart att det kanske börjar bli lite uttjatat, men å andra sidan så bara Filippinerna består av typ 7100 öar, så vill man ha det lunt och "unikt" så finnt det nog rum till det fortfarande.
    Madagascar verkar rätt fränt det också, blir säkert en tripp dit nån gång :)

    SvaraRadera