onsdag 20 april 2011

Hong Kong!

En heldag i Hong Kong!
Dagen började med shopping på Mongkok, som är ett shoppingområde i Kowloon här i Hongkong. Det blev shoppat en minneskorts-adapter, en 3.5 mm splitter till ipoden och nåt mer jag inte minns.. :P

Sen framåt eftermiddagen tog vi den något flummiga T-banan till Hong Kong Island. Där tog vi en taxi upp till utkiksplatsen The Peak för att se ut över Kowloon och Hong Kong Island. Sikten var fin så vi såg mycket. Sedan tog vi "the tram" ner igen, en tågvagn, det var riktigt brant.


The Peak
 Sedan tog vi oss till hotel Sheraton. Vi hade hört att det skulle vara ett ljud- o ljus spel på  Hong Kong islands alla skyskrapor, som man då ser från Kowloon. Så upp på Sky Bar med med fönsterplats avnjöt vi en kinesisk måltid kallad "dim som". Det är som tapas fast med kinesisk mat. Var riktigt gott, och ljusshowen var cool också!

Påväg tillbaka till hotellet på Nathan Rd. gick vi förbi ett flertal smyckesbutiker. Här nere ser ni lite av deras utbud... Vill du ha en diamantring kanske? eller.. en klocka? ( HK$ 1 ~ 0.8 SEK )




Precis utanför vårat hotell börjar några stånd på en marknad. Jag överdriver inte när jag säger att var 3:e stånd i snitt sålde sexleksaker. Och folk gick dit och köpte saker som om det vore en mat i en mataffär. Lite kontrast mot Sverige.


Imorgon vid 16-tiden bär det av mot Fiji! Flygtiden är 10 timmar, och tidsskillnaden är 4 timmar till. Vilket gör att tidsskillnaden til Sverige blir +10 timmar.

Dags o sova!

Hade gott allihopa!

2 kommentarer:

  1. Låter som ni har haft några bra dagar i Hong Kong! Har kollat lite bilder på Fiji,skulle gärna vara där med er :)Hade bäst och var rädd om dig! Pussar

    SvaraRadera
  2. Tips på sexleksaker www.intimleksaker.com
    Jag har köpt en anal dildo på intimleksaker.com
    Rekommenderar sexleksaker intimleksaker.com
    Herbal medicines www.naturalpharmacy.eu

    SvaraRadera